Klant worden ? - Caravanstalling Belia

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Klant worden ?

Als u na het lezen van deze site denkt; "Dat plekje lijkt mij wel wat", dan kunt u contact met ons opnemen via de telefoon 06-29068819.

U kunt ons uw wensen voorleggen en wij kunnen u dan direkt vertellen of wij daaraan kunnen voldoen en of er plaats is voor uw kampeermiddel.

Door een grote vraag naar stallingplaatsen voor onze binnenstalling, hanteren wij momenteel een kleine wachtlijst voor caravans. U kunt dan buiten terecht en zodra er een plek vrijkomt (vaak binnen enkele maanden) schuift uw caravan door naar binnen.

Voor campers is de wachttijd helaas wat langer. Als tijdelijk alternatief is er voor uw camper zeker wel een plaats in de buitenstalling, u hoeft de camper dus niet op straat of voor uw deur te laten staan.

Huurcontract:
Komt u uw kampeerverblijf -na telefonisch overleg- voor de eerste keer brengen, kunt u zich melden bij het kantoor. Het huurcontract zal dan worden opgemaakt.
U dient hiervoor het registratiebewijs en een ID mee te nemen.

Overige informatie over de vaste huisregels etc. vindt u hieronder .

Huisregels:

Voorwaarden om te halen:
Minimaal 24 uur van tevoren opbellen of (bij voorkeur) mailen via deze website. Zodra wij uw mail hebben gelezen ontvangt u van ons antwoord. Bij uitblijven hiervan graag even bellen.
Bij ophalen altijd een legitimatiebewijs meebrengen. Als er iets niet in orde is, kan meegave van de caravan* geweigerd worden. De caravan* wordt voor u klaargezet op de eerste parkeerplaats.

Voorwaarden om terug te brengen:
Zonder afspraak terugbrengen maar alleen binnen openingstijden.
De caravan* wordt door u geparkeerd op de tweede parkeerplaats achter de stalling of op een aangewezen plaats. Altijd de gasfles verwijderen. Indien de gasfles niet is verwijderd, is de huurder aansprakelijk voor alle eventueel hieruit voortvloeiende schade.
In de stalling geen pootjes uit, geen disselslot en/of wielklem. Alleen op laste van uw verzekering wordt uw caravan* buiten op het disselslot gezet, d.w.z. alleen met brengen en ophalen. In dit geval kunt u de sleutel van het disselslot bij ons achterlaten.

Werkzaamheden aan of in uw caravan* ( van welke aard dan ook ) in of bij de stalling zijn niet toegestaan. In principe is het de huurder te allen tijde verboden zich in de stalling te bevinden. Dit om eventuele schade te voorkomen. Mocht u tussentijds uw caravan* toch nodig hebben, kunt u hem ophalen volgens afspraak.

Verzekering:
Uiteraard doen wij ons best zo zuinig mogelijk met uw caravan* om te gaan. Uw caravan staat hier echter helaas niet verzekerd. Het is aan u om uw caravan* te verzekeren of niet. U staat volledig voor eigen risico.

Betaling: Volgens afspraak dient u het stallingsgeld bij vooruitbetaling te voldoen. Bij tussentijdse beƫindiging van het contract wordt er geen stallinggeld terugbetaald.

Van 1 november tot 15 maart gesloten: Indien u in deze periode toch gebruik wenst te maken van uw caravan* dient u dit voor 01 november d.m.v. een stuk papier ( of een kaart van ons met "wintergebruik") zichtbaar te maken aan de binnenkant van de ruit van uw caravan*. Ophalen en terugbrengen alleen volgens ruim van tevoren gemaakte afspraak. Geen openingstijden dus.  Dit wintergebruik geldt voor wintersport of vakanties maar niet voor verkoop, inruil, onderhoud etc.

Beƫindiging van het contract: schriftelijk en met een opzegtermijn van 2 maanden voor afloop van het contract.

Alle regels gelden voor zowel de binnenstalling als voor de buitenstalling.

                   * Lees voor caravan ook camper, vouwwagen of bagagewagen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu